Vanadisvägen 23 | Stockholm | Sverige info@doftbox.se

Aroma Diffuser för företag

Många privatpersoner gillar att använda aroma diffuser för att sprida väldoft i hemmet. Det är också ett bra verktyg för olika företag. Genom att välja en eterisk olja som passar företagets karaktär och stil kommer kunder och besökare känna pulsen. Trivsamheten kommer vara på topp och det blir en härlig arbetsmiljö. Eftersom det finns många olika typer av diffusers är det enkelt att hitta en som passar företagets behov. Det går också att växla mellan olika diffusers beroende på vad man vill ha för stämning.

En doft för varje verksamhet

En aroma diffuser som drivs av elektricitet kan passa fint att sätta i företagets fikarum, i kontorsavdelningen eller i foajen. Där personalen jobbar kan det passa bra att ha en uppiggande doft av exempelvis mint, bergamot eller någon citrusdoft. Det kan ge en fräsch och energigivande atmosfär som ökar humör och effektivitet. I fikarummet kan det vara trevligt att ha en lugnande doft som gör att man kan koppla av och återhämta sig.

Har man en verksamhet dit det ofta kommer kunder och besökare är det en bra idé att använda aroma diffuser. Med hjälp av dofter kan man skapa en välkomnande atmosfär som stimulerar besökarnas sinnen på olika sätt. I receptionen kan det vara smart att sätta sin diffuser så personal och besökare välkomnas av ljuvliga dofter. Dofter påverkar oss mer än vad vi tror och genom detta enkla knep kan man göra arbetsplatsen till en hälsosam plats att vistas på.

Essentiella oljor för en aroma diffuser

Skapa rätt atmosfär

Alla typer av verksamheter kan använda sig av aromaterapi, men det är extra bra för företag som sysslar med hälsa. Gym, spa, alternativa hälsocentrum, psykologer och terapeuter kan exempelvis dra nytta av aromaterapi. För företag som arbetar med välbefinnande är aroma diffuser ett ovärderligt verktyg. Det skapar rätt atmosfär som kan leda till välbefinnande och nöjda klienter. Atmosfär och känslan är en stor del av upplevelsen och för att kunna njuta.

Väljer man rätt eterisk olja kan man till exempel göra klienten mer mottaglig för en behandling. Det går att välja en doft som fungerar avkopplande, antiseptiskt eller en som renar lungorna och hjälper andningen. Att byta doft i en aroma diffuser är enkelt och det gör man genom att byta ut vatten och olja. Tack vare det kan är det enkelt att anpassa doften efter personen som kommer. Vill du fylla en person med energi väljer du en energigivande doft och vill du få en person lugn väljer du lugnande doft.

Fräscht och välkomnande

Att använda sig av dofter på ett företag är ett unikt och smart drag. Oavsett om man gör det för kunden eller personalens skull. Ett väldoftande rum är helt enkelt trevligare att vistas i och en aroma diffuser gör det enkelt att skapa helt rätt rumsparfym. En aroma diffuser är dessutom säker att använda, speciellt om man använder sig av en elektrisk variant eller en reed diffuser. Fräscha och välkomnande rum behöver inte vara särskilt svårt att skapa.